Zomerse Workshop: Uw gezondheid verbeteren met etherische oli├źn

Wilt u uw gezondheid verbeteren? Bent u op zoek naar een natuurlijke manier hiervoor? Wilt u zo weinig mogelijk medicijnen gebruiken? En uw lichaam zoveel mogelijk in balans brengen?

Kom naar de gratis workshop over etherische oli├źn waarin u informatie krijgt over de herkomst van de oli├źn, wat deze oli├źn zo bijzonder maakt, en natuurlijk over de toepassing ervan.

Deze zomer worden in ieder geval twee workshops gegeven in de Kersenboomgaard aan de Thematerweg te Haarzuilens. Zowel op donderdag 21 juli als op donderdag 18 augustus bent u van harte welkom. De avond start om 19.15 uur en duurt tot ca. 21.30 uur. De toegang is gratis en deelname vrijblijvend.

Hopelijk kunnen we genieten van een mooie zomerse avond, anders wordt voor een droog onderdak gezorgd. Het wordt iig een natuurlijke workshop in een natuurlijke omgeving! Wel is het belangrijk dat u zich aanmeld, zodat wij weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen.

Mariska van Beek is deze avond gastvrouw en is al jaren ge├»nteresseerd en gepassioneerd door het zelfherstellend vermogen van lichaam en geest. Zij werkt sinds begin dit jaar met de etherische oli├źn van doTerra. Omdat zij zelf zo enthousiast is over wat deze oli├źn voor je gezondheid kunnen betekenen, deelt zij graag haar kennis, zodat zoveel mogelijk mensen hier mee in aanraking kunnen komen.

Zo zijn er oli├źn voor luchtwegproblemen, littekens, spijsverteringsproblemen, hoofdpijn en migraine, griep, verkoudheid, detoxen, afvallen, in- en doorslapen, menstruatie- en overgangsklachten, hooikoorts, adhd, autisme, onrust en nog veel en veel meer.

Aan het einde van de workshop heeft u de gelegenheid 1 op 1 persoonlijke vragen te stellen en indien gewenst producten aan te schaffen.

Voor aanmelden voor de avonden in de kersenboomgaard aan de Thematerweg, te Haarzuilens op donderdag 21 juli of donderdag 18 augustus (start 19.15 uur) : mariskavanbeek@hotmail.com. Bent u op deze data verhinderd, maar wilt u wel een keer een workshop bijwonen? Of wilt u misschien een workshop bij u thuis organiseren? Neem dan contact op per mail of telefoon: 06 108 94 181.