DE KRACHT VAN DE NATUUR - ETHERISCHE OLIEN

DE KRACHT VAN DE NATUUR – ETHERISCHE OLIEN

 

 

  • Hoe mooi is het om terug te gaan naar de natuur om het zelfhelend vermogen van ons lichaam te stimuleren?
  • Hoe mooi is het om op die manier kwalen/aandoeningen te kunnen genezen waardoor minder medicijnen nodig zijn?
  • Hoe mooi is het om je gezin iets aan te kunnen reiken wat 100% zuiver is?
  • Hoe mooi is het om andere mensen oliĆ«n te kunnen adviseren, waardoor ze meer kans hebben om te genezen. Zonder bijwerkingen?

 

Een aantal maanden terug kwam ik in contact met de etherische oliƫn van doTERRA. Ik kwam een arts tegen op een gezondheidsbeurs. Zij stond daar met deze essentiƫle oliƫn en ik raakte met haar in gesprek. Nadat ik haar vertelde over mijn zoontje van vijf met darmklachten en de mensen in mijn praktijk die overwegend met stress en Burn-out te maken hebben, kreeg ik twee monsterflesjes van haar mee om eens uit te proberen.

Mijn kinderen vroegen na de eerste keer smeren van één druppel op hun buik elke dag of ze weer een druppeltje mochten. Blijkbaar gaf het verlichting.

Ook het vriendinnetje van mijn dochtertje gaf ik een druppeltje voor haar buikpijn. Ook zij zeurde haar moeder gek.

Haar moeder had last van obstipatie. Niet een beetje, maar acht weken lang geen ontlasting. Ze had alle (paarden)middelen al gekregen van de artsen. Ze wisten niet meer hoe het op te lossen. Een operatie zou de enige optie zijn. Ik raadde haar aan (in overleg met haar arts) tijdelijk te stoppen met haar medicijnen (die toch niet werkte) en de oliedruppels te proberen.

Guess what? Haar stoelgang was binnen een week op gang! Een wonder? Ja, een wonder van de natuur. De kracht van de essentiĆ«le oliĆ«n.

Ik ben heel enthousiast geworden en deel het graag met je. 5 februari organiseer ik daarom een informatieavond bij mij thuis over deze oliƫn van doTERRA . Je bent van harte welkom!

Laat me via mariskavanbeek@purocoaching.nl weten of je wilt komen.

 

Reacties


Ga terug naar het weblog overzicht