Weblog

WORSKHOP REIKI & OLIE

MAAK GEBRUIK VAN DE ENERGETISCHE KRACHT VAN ETHERISCHE OLIE!


Wil je leren hoe je een Reiki behandeling kunt geven met extra ondersteuning? Dan kun je nu de workshop Reiki & Olien volgen. De etherische olien werken diep in op de energetische frequentie voor jezelf en je client. Hierdoor maken ze de Reiki behandeling nog krachtiger. Daarnaast geven ook nog eens een zeer aangename geurbeleving !

DE KRACHT VAN DE NATUUR - ETHERISCHE OLIEN

DE KRACHT VAN DE NATUUR – ETHERISCHE OLIEN

 

 

  • Hoe mooi is het om terug te gaan naar de natuur om het zelfhelend vermogen van ons lichaam te stimuleren?
  • Hoe mooi is het om op die manier kwalen/aandoeningen te kunnen genezen waardoor minder medicijnen nodig zijn?
  • Hoe mooi is het om je gezin iets aan te kunnen reiken wat 100% zuiver is?
  • Hoe mooi is het om andere mensen oliën te kunnen adviseren, waardoor ze meer kans hebben om te genezen. Zonder bijwerkingen?

 

JE INTUiTIE VOELT WAT JE OGEN NIET KUNNEN ZIEN, VERTROUW HET!

 

Heb jij dat ook wel eens. Gebeurtenissen in je leven die te toevallig zijn om nog te geloven dat toeval bestaat?

Singing in the Rain

SINGING IN THE RAIN
 
Hoe het weer mij een lesje leerde
 

 
 
Toen ik een tiener was, zo rond de 13 à 14 jaar baalde ik van het weer in Nederland. Als het mooi weer was, was ik blij. Maar als het regende of mij te koud was, was ik chagerijnig. Ik vond er niets aan en sloot me het liefst op in huis en bij voorkeur onder de wol. 

Totdat ik me realiseerde dat het leven zo niet heel prettig was. De mooie, blije momenten waren te schaars. De bedmomenten te veelvuldig en mijn humeur te vaak te laag. 

7 tips om een burn-out te voorkomen

 
Als je in een periode zit van veel drukte en te veel stress ervaart, heb je natuurlijk niet altijd direct een coach nodig. Het is in eerste instantie belangrijk om voor jezelf te erkennen dat je teveel stress hebt én dat het goed voor je zou zijn als dat minder wordt. Voor een bepaalde tijd is het ook niet erg. Als het echter langer aanhoudt, kom je in een onwenselijke situatie. Je lichaam kan dan ook niet meer herstellen en je hebt grote kans om in een burn-out te belanden of andere gezondheidsklachten te krijgen.

10 tips voor meer balans voor werkende ouders

Ben jij een werkende ouder van jonge kinderen en wil je je weer vitaler voelen?

Weet dan dat veel ouders hiermee worstelen. Maar weet ook dat je hier verandering in aan kunt brengen . Hieronder staan 10 tips om je weer energieker te voelen. Doe er je voordeel mee. Lees het door en neem het in je op. Waarschijnlijk zie je punten waar je direct al winst kunt maken. Andere punten zijn misschien lastiger voor je. Leg het een tijdje weg, en pak het na een tijdje weer eens op. Ook kun je een bepaalde tip op de koelkast hangen om jezelf er in je dagelijkse gang van zaken aan te helpen herinneren. Of deel het met vrienden en heb het er nog eens over.

Hoe dan ook, ik hoop dat deze tips je helpen je vitaler te voelen. 


Innerlijke Kracht

Hoe fijn zou het zijn als je je innerlijke rust kan bewaren. Als je onrust overboord kan gooien. Rust maakt de weg naar kracht vrij. Innerlijke kracht. Dit betekent niet dat je steeds rustig op de bank moet gaan zitten. Je kan dan juist bergen verzetten.

Contact met jouw Innerlijke Kracht

In mijn coachingspraktijk laat ik mensen ervaren hoe het voelt om contact te maken met hun innerlijke kracht, zodat ze zich bewust worden hoe dat bij hen voelt. En natuurlijk hoe ze er gebruik van kunnen maken. Innerlijke rust is daar onlosmakelijk mee verbonden. Vanuit innerlijke rust kan je innerlijke kracht ervaren. Soms is het even zoeken, voordat degene zich ervan bewust wordt dat ook hij/zij dat in zich heeft. Soms kennen mensen het wel, maar zijn het even kwijt.